Onbevangen

Alex en Andreas zijn trainers en organisatieadviseurs met een vrije geest. Onze ervaring is dat onbevangen werken en sensitief begeleiden van mensen in verandering niet alleen tot snelle maar ook tot blijvende resultaten leidt. Onze technieken, houdingen en mensbeeld hebben we verwerkt in de gecertificeerde

change on the go® opleiding tot business coach en mediator. De gedachte hierachter is eenvoudig. Hoe meer ‘vrije geesten’, hoe groter het A-team: de verzameling van vrije geesten die andere mensen helpen zich op de dingen te focussen, waar het echt om gaat.

 

Ook A-Team worden?

De change on the go® opleiding tot business coach en mediator bestaat uit negen modules. De eerste en de laatste module duren allebei drie dagen, modules twee tot en met zeven duren steeds twee dagen. Uit ervaring weten we dat bijeenkomsten om de vier tot zes weken voor een optimaal leereffect zorgen. De totale (gemiddelde) opleidingsduur is daardoor circa negen maanden. Sommige modules, of delen ervan, kunnen afhankelijk van omstandigheden en behoeften ook online plaats vinden.

Gastdocenten met complementaire achtergronden en disciplines bevorderen de ontwikkeling van uw persoonlijke stijl.

Na een succesvolle afronding van de opleiding, treedt u automatisch toe tot het A-team! U kunt

uw talent inzetten om individueel of in teamverband mensen in organisaties te laten bewegen zonder van hun ankers te raken.

De financiële investering bedraagt €4.975,00. Onze opleiding geeft u de mogelijkheid om uw opleidingscheque of studiedagen te verzilveren. Betaling in twee delen is mogelijk.

De eerstvolgende opleiding start eind november 2020 en eindigt in juni 2021. De locatie is Triple Z in Essen. Digitale brochure met inhoud modules en data bekijken en downloaden.

Meer weten? Bel of mail voor meer informatie.

Direct aanmelden

Ik ben Alex. Ik help mensen in ondernemingen de status quo te doorbreken. Mijn achtergrond is econometrie en managementadvies. In de loop der jaren heb ik me gespecialiseerd in change- en conflictmanagement en leadership development. Ik ben een gecertificeerde BMWA® business mediator en trainer.

 

Ik ben Andreas. Ik help mensen in organisaties nieuwe wegen te vinden en te bewandelen, zonder gebruik te maken van hun status. Mijn achtergrond is sociale pedagogie, advies ent training. Ik ben docent van de hoogscholen in Dortmund en Arnhem en licentiehouder van SAGT® (Systemisch Anti Agressie Training).

Change on the go® werkt

Wij trainen en faciliteren leidinggevenden en medewerkers van zakelijke dienstverleners, retailers, wholesalebedrijven, franchiseondernemingen, onderwijsinstellingen,

 

adviesbureaus, bouw, zorgorganisaties, farmaceutische bedrijven en producenten.

change
on the go ® .Meet

Lanz Organisatie & Advies BV
Van Pallandtstraat 45
NL • 6814 GN Arnhem

+31 (0)6 2096 3032
alex@lanz.org
lanz.org | changeonthego.org
KvK Arnhem: 50588664
BTW: NL 8228 22623 B01

Proclaimer
LANZ is verantwoordelijk voor de content van deze website en doet zijn uiterste best om alle informatie juist en volledig weer te geven. Klopt er iets niet of functioneert er iets niet goed? Laat het dan weten en stuur me een mail. Ik zoek dan graag samen naar een goede oplossing.

Arrow