Onbevangen

Het A-Team bestaat uit trainers en organisatieadviseurs met een vrije geest. Mijn ervaring is dat onbevangen werken en sensitief begeleiden van mensen in verandering niet alleen tot snelle maar ook tot blijvende resultaten leidt. Graag verhelpen wij ook de mensen in uw organisatie  daartoe.

Hiervoor selecteer ik professionals  in lijn met de wensen van uw organisatie. De gedachte hierachter is eenvoudig. Hoe meer ‘vrije geesten’, hoe groter de verzameling van vrije geesten die andere mensen helpen zich op de dingen te focussen, waar het echt om gaat.

Change on the go® werkt

Het A-Team begeleidt leidinggevenden en medewerkers van zowel producerende als ook dienstverlenende ondernemingen in economie en zorg. Vaak zijn het kleine dingen

die van groot belang zijn. Relatief kleine aanpassingen kunnen daardoor snel de status quo doorbreken. Eenmaal weer in beweging gaat het vaak vanzelf. We noemen dit change on the go®.

Contact opnemen

  change
  on the go ® .Afspreken

  Lanz Organisatie & Advies BV
  Van Pallandtstraat 45
  NL • 6814 GN Arnhem

  +31 (0)6 2096 3032
  alex@lanz.org
  lanz.org | changeonthego.org
  KvK Arnhem: 50588664
  BTW: NL 8228 22623 B01

  Proclaimer
  LANZ is verantwoordelijk voor de content van deze website en doet zijn uiterste best om alle informatie juist en volledig weer te geven. Klopt er iets niet of functioneert er iets niet goed? Laat het dan weten en stuur me een mail. Ik zoek dan graag samen naar een goede oplossing.

  Arrow