Onbevangen

Alex en Andreas zijn trainers en organisatieadviseurs met een vrije geest. Onze ervaring is dat onbevangen werken en sensitief begeleiden van mensen in verandering niet alleen tot snelle maar ook tot blijvende resultaten leidt. Onze technieken, houdingen en mensbeeld hebben we verwerkt in de gecertificeerde

change on the go® leiderschap training. De gedachte hierachter is eenvoudig. Hoe meer ‘vrije geesten’, hoe groter de verzameling van vrije geesten die andere mensen helpen zich op de dingen te focussen, waar het echt om gaat.

 

Ik ben Alex. Ik help mensen in ondernemingen de status quo te doorbreken. Mijn achtergrond is econometrie en managementadvies. In de loop der jaren heb ik me gespecialiseerd in change- en conflictmanagement en leadership development. Ik ben een gecertificeerde BMWA® business mediator en trainer.

 

Ik ben Andreas. Ik help mensen in organisaties nieuwe wegen te vinden en te bewandelen, zonder gebruik te maken van hun status. Mijn achtergrond is sociale pedagogie, advies ent training. Ik ben docent van de hoogscholen in Dortmund en Arnhem en licentiehouder van SAGT® (Systemisch Anti Agressie Training).

Change on the go® werkt

Wij trainen en faciliteren leidinggevenden en medewerkers van zakelijke dienstverleners, retailers, wholesalebedrijven, franchiseondernemingen, onderwijsinstellingen, adviesbureaus, bouw, zorgorganisaties, farmaceutische bedrijven en producenten.

 

Vaak zijn het kleine dingen die van groot belang zijn. Relatief kleine aanpassingen kunnen daardoor snel de status quo doorbreken. Eenmaal weer in beweging gaat het vaak vanzelf. We noemen dit change on the go®.

change
on the go ® .Afspreken

Lanz Organisatie & Advies BV
Van Pallandtstraat 45
NL • 6814 GN Arnhem

+31 (0)6 2096 3032
alex@lanz.org
lanz.org | changeonthego.org
KvK Arnhem: 50588664
BTW: NL 8228 22623 B01

Proclaimer
LANZ is verantwoordelijk voor de content van deze website en doet zijn uiterste best om alle informatie juist en volledig weer te geven. Klopt er iets niet of functioneert er iets niet goed? Laat het dan weten en stuur me een mail. Ik zoek dan graag samen naar een goede oplossing.

Arrow