Brood breken

Even afstand nemen. Ontspannen, andere gezichtspunten verkennen en uw eigen kaders herzien. Tijd maken voor uw medereizigers en voor nieuwe inzichten. Ruimte creëren om weer te fietsen met losse handen.

In mijn visie liggen vrijheid en beweging op één as. En aan dat idee geef ik graag voeding. Letterlijk 😉

Ik nodig u graag uit het brood te breken tijdens een goed verzorgde lunch al dan niet op mijn kantoor aan huis. Ik kook: gerechten die passen bij de dag, gemaakt van het beste dat onder de omstandigheden van het seizoen is ontstaan.

Laat het je smaken

Tijdens de maaltijd deelt ieder zijn/haar uitdagingen van het moment. We kauwen er gezamenlijk op en we wisselen invalshoeken en verwante ervaringen uit. Ter hoogte van het toetje scherp ik – als doorvragende gastheer – ieders conclusies aan. U gaat gegarandeerd voldaan van tafel met nieuwe ruimte in uw hoofd.

Zin om een keer met één of meerdere medereizigers het brood te breken en na tijd, ook stappen te maken? Bel of mail mij om uw wensen te bespreken.

Hartelijke groeten,

Alex Lanz

Alex Lanz
Ik ben Alex. Ik help mensen in organisaties te bewegen zonder van hun ankers te raken.

In beweging blijven

Kunnen bewegen zonder van uw ankers te raken, is een groeiende ‘kunst’ in onze steeds sneller veranderende wereld. En niet altijd gemakkelijk. Als LANZ help ik mensen in organisaties effectief om te gaan met veranderingen, conflicten of hun performance.  Snel en concreet, en waar nodig ondersteunt door het A-Team. De essentie blijft dezelfde:

Mensen helpen gehoord en begrepen te worden door onderwerpen aan te snijden die de kern raken. Door uit te gaan van wat mensen beweegt en belemmert, en zij belangrijk vinden. Vaak zijn het kleine dingen die van groot belang zijn. Relatief kleine aanpassingen kunnen daardoor snel de status quo doorbreken. Eenmaal weer in beweging gaat het vaak vanzelf.

 

Contact opnemen

  Tijd maken.
  Tijd winnen.

  change
  on the go ® .Afspreken

  Lanz Organisatie & Advies BV
  Van Pallandtstraat 45
  NL • 6814 GN Arnhem

  +31 (0)6 2096 3032
  alex@lanz.org
  lanz.org | changeonthego.org
  KvK Arnhem: 50588664
  BTW: NL 8228 22623 B01

  Proclaimer
  LANZ is verantwoordelijk voor de content van deze website en doet zijn uiterste best om alle informatie juist en volledig weer te geven. Klopt er iets niet of functioneert er iets niet goed? Laat het dan weten en stuur me een mail. Ik zoek dan graag samen naar een goede oplossing.

  Arrow