Tijd maken.

Dingen die niet gaan zoals wij graag willen. De crisis als boosdoener. Terwijl zij, wellicht, juist uitvergroot wat vaak over langere tijd is ontstaan, en nog steeds niet is opgelost.

Een post crisis team building als kans om het eindelijk aan te pakken. Afstand nemen, andere gezichtspunten verkennen en eigen kaders herzien. Tijd maken voor elkaar en nieuwe inzichten. Om daarna weer te kunnen fietsen met losse handen.

 

 

Tijd winnen.

Eén workshops is vaak voldoende om de samenwerking in uw team een impuls te geven. Ik ben graag uw gastheer en ‘meewerkend voorman’.

In de workshop onderzoeken we het gezamenlijke krachtenveld. Ik spiegel, scherp aan en vraag door. U vergroot in hoog tempo uw inzichten hoe u de ervaringen uit twee werelden kunt combineren en omzetten naar gezamenlijke groei.

 

 

Alex Lanz
Ik ben Alex.
Als LANZ help ik
mensen in organisaties
te bewegen zonder van
hun ankers te raken.

Change on the go®  in de praktijk

Aanleiding Een onderneming in de zorg kampt al met een hoog ziekteverzuim. Een reeks aan maatregelen en trainingen heeft niet het gewenste effect op geleverd. Covid doet de rest.

Aanpak LANZ  nodigt een representatieve doorsnee van de organisatie uit, met o.a. mensen die op dit moment in het ziekteverzuim zitten. Tijdens de workshop worden de behoeften en belemmeringen van de medewerkers in kaart gebracht en geclusterd. Hierop volgend werken de deelnemers concrete

maatregelen uit en presenteren deze in een vervolgbijeenkomst aan het management.

Resultaat Inzicht dat, aan de ene kant, afdelingen elkaar meer moeten betrekken en, aan de andere kant, meer regie bij de medewerker mag komen te liggen. Maar ook dat veel impasses niet werk gerelateerd zijn en ondersteuning op ander vlak geboden moet worden.

Netto tijdsbesteding klant  1 workshop.

Contact opnemen voor post Covid team building

  post covid team building
  Tijd maken. Twee werelden
  combineren. Tijd winnen.

  change
  on the go ® .Afspreken

  Lanz Organisatie & Advies BV
  Van Pallandtstraat 45
  NL • 6814 GN Arnhem

  +31 (0)6 2096 3032
  alex@lanz.org
  lanz.org | changeonthego.org
  KvK Arnhem: 50588664
  BTW: NL 8228 22623 B01

  Proclaimer
  LANZ is verantwoordelijk voor de content van deze website en doet zijn uiterste best om alle informatie juist en volledig weer te geven. Klopt er iets niet of functioneert er iets niet goed? Laat het dan weten en stuur me een mail. Ik zoek dan graag samen naar een goede oplossing.

  Arrow