Tijd maken.

Druk, of onder druk?

Een korte vertraging kan uw team maximaal versnellen. Even afstand nemen. Ontspannen, andere gezichtspunten verkennen en eigen kaders herzien. Tijd maken voor elkaar en nieuwe inzichten. Om daarna weer te kunnen fietsen met losse handen.

Twee workshops per jaar zijn vaak voldoende om de samenwerking in beweging te houden. Ik ben graag uw gastheer en ‘meewerkend voorman’.

Tijd winnen.

De meeste mensen ervaren pas druk als er dingen niet gaan zoals zij graag willen. Ze willen hun situatie – die vaak over langere tijd is ontstaan – dan liefst direct veranderen.

In de workshop onderzoeken we het gezamenlijke krachtenveld van uw team en leggen we belemmerende patronen bloot. Ik spiegel, scherp aan en vraag door. U vergroot in hoog tempo uw inzichten en krijgt  concrete handvatten om als team de status quo vast te doorbreken.

In beweging blijven

Vaak zijn het kleine aanpassingen die een groot verschil maken en die snel de druk van de ketel halen. Zodat er weer tijd is voor waar het echt over gaat.

Graag onderhoud ik de samenwerking binnen uw (management) team. Neem contact op via het onderstaande formulier of bel mij.

Contact opnemen

Tijd maken.
Tijd winnen.

change
on the go ® .Afspreken

Lanz Organisatie & Advies BV
Van Pallandtstraat 45
NL • 6814 GN Arnhem

+31 (0)6 2096 3032
alex@lanz.org
lanz.org | changeonthego.org
KvK Arnhem: 50588664
BTW: NL 8228 22623 B01

Proclaimer
LANZ is verantwoordelijk voor de content van deze website en doet zijn uiterste best om alle informatie juist en volledig weer te geven. Klopt er iets niet of functioneert er iets niet goed? Laat het dan weten en stuur me een mail. Ik zoek dan graag samen naar een goede oplossing.

Arrow