Tijd maken voor jouw team en nieuwe inzichten. Laat het je smaken.

Plezier maken

Nieuwe inzichten helpen om in beweging te komen. Grappig genoeg is vertragen vaak een probaat middel om goed op stoom te komen. Wie zichzelf samen met zijn team de tijd en ruimte gunt om plezier te maken en te ontspannen, staat al snel weer open voor nieuwe ideeën en ingevingen. Nieuwsgierigheid en levensgenot zijn in mijn wereld op allerlei manieren verbonden.

Ik organiseer daarom voor u…

…een ontspannen teamlunch, mét een agenda. Ik heb gekookt voor u en u teamleden. U zit samen aan tafel en geniet van gerechten die passen bij de dag, gemaakt van het beste dat onder de omstandigheden van het seizoen is ontstaan. Ik kook zoals ik ben en werk, met groot plezier.

 

Tijdens de lunch downloadt ieder zijn of haar uitdagingen en battles van het moment en uploadt zijn of haar nieuwe inzichten en aanpakken. Wat, hoeveel, wanneer en waarom bepalen u en de andere teamleden zelf.

Ik dek de tafel al dan niet in mijn kantoor aan huis waarin ook meerdere werelden bij elkaar komen. Als de zon schijnt, lonken tuin en terras. In de keuken staat de beste espressomachine die ik me kan wensen.

Zin om een keer met uw eigen (management) team het brood te breken? Of samen de ingrediënten bepalen voor een high-performing-team en samenvoegen tot een onweerstaanbaar gerecht? Bel of mail mij om uw wensen te bespreken. 

'Focus on the journey, not the destination.
Joy is found not in finishing an activity but in doing it.'

- Greg Anderson -

change
on the go ® .Meet

Lanz Organisatie & Advies BV
Van Pallandtstraat 45
NL • 6814 GN Arnhem

+31 (0)6 2096 3032
alex@lanz.org
lanz.org | changeonthego.org
KvK Arnhem: 50588664
BTW: NL 8228 22623 B01

Proclaimer
LANZ is verantwoordelijk voor de content van deze website en doet zijn uiterste best om alle informatie juist en volledig weer te geven. Klopt er iets niet of functioneert er iets niet goed? Laat het dan weten en stuur me een mail. Ik zoek dan graag samen naar een goede oplossing.

Arrow