Tijd maken voor jouw team en nieuwe inzichten.

Plezier maken

Nieuwe inzichten helpen om in beweging te komen. Grappig genoeg is vertragen vaak een probaat middel om goed op stoom te komen. Wie zichzelf samen met zijn team de tijd en ruimte gunt om plezier te maken en te ontspannen, staat al snel weer open voor nieuwe ideeën en ingevingen. Nieuwsgierigheid en levensgenot zijn in mijn wereld op allerlei manieren verbonden.

Ontzorgd worden

Ik ben graag uw gastheer en ‘meewerkend voorman’. Ik organiseer daarom voor u een ontspannen teambuilding-dag, mét een agenda. Wij onderzoeken het gezamenlijke krachtenveld van uw team en leggen belemmerende patronen bloot.

 

Tijd winnen

Ik spiegel, scherp aan en vraag door. U vergroot in hoog tempo uw inzichten en krijgt concrete handvatten om als team de status quo te doorbreken.

Vaak zijn het kleine aanpassingen die een groot verschil maken en die snel de oplossingsgericht in uw team terug brengen. Problemen worden uitdagingen. Bedreigingen worden kansen.

Zin om een keer met uw eigen (management) team het brood te breken? Of samen de ingrediënten bepalen voor een high-performing-team en samenvoegen tot een onweerstaanbaar gerecht? Bel of mail mij om uw wensen te bespreken.

Of meer weten over change on the gobewegen in een gezamenlijk krachtenveldperformen als team of benieuwd wie LANZ is?

Teamontwikkeling
'For every problem there is a solution.
Empty your thoughts and allow the solution to visit you.'

- Anonymous -

change
on the go ® .Meet

Lanz Organisatie & Advies BV
Van Pallandtstraat 45
NL • 6814 GN Arnhem

+31 (0)6 2096 3032
alex@lanz.org
lanz.org | changeonthego.org
KvK Arnhem: 50588664
BTW: NL 8228 22623 B01

Proclaimer
LANZ is verantwoordelijk voor de content van deze website en doet zijn uiterste best om alle informatie juist en volledig weer te geven. Klopt er iets niet of functioneert er iets niet goed? Laat het dan weten en stuur me een mail. Ik zoek dan graag samen naar een goede oplossing.

Arrow