Evenement over performance mindset | Met klim-clinic voor wielrenners | Inclusief avondeten

Je mindset is je beste vriend. Hij kan echter ook je grootste vijand zijn.

Loes Gunnewijk, voormalig topsporter en tegenwoordig bondscoach van het vrouwenteam van de KNWU, en Alex Lanz, coach en mental fitness trainer, nemen je mee in de factoren die invloed hebben op een performance mindset. En hoe deze je kan helpen bij het realiseren van je doelen in de breedste zin des woords.

Hierop aansluitend geeft Loes de klimtraining op de Posbank die zij speciaal heeft ontworpen voor het vrouwenteam van de KNWU ter voorbereiding op parcoursen met veel hoogtemeters. Uiteraard zal ze vooraf toelichten hoe zij haar team voorbereidt op vergelijkbare etappen. Na de training delen wij onze ervaringen en inzichten van de middag tijdens het avondeten.

Agenda
13.30 uur Welkom met koffie en thee
14.00 uur Presentatie over ‘Performance mindset’
15.00 uur Briefing op parcoursen met veel hoogtemeters
15.30  uur Klim-clinic op de Posbank
18.00 uur Avondeten
20.00 uur Einde

Datum
Vrijdag, 24 mei 2024

Locatie
Garage Royal
Radarpad 25
6816 TD Arnhem
w  https://www.garage-royal.nl

Aantal deelnemers
8 tot 16

Prijs
EUR 350,- incl. BTW met zakelijke factuur. Particuliere participant? Neem contact op en ontvang de promo-code om excl. BTW te betalen.

Je gaat gegarandeerd voldaan van tafel met nieuwe inzichten over mindset en klim-performance. Reserveer nu hier je plek. 

Benieuwd hoe je f#us je kan helpen om een positieve impact te maken op performance, samenwerking en welzijn? Dan is de driedaagse fietstocht in de Alpen met genoeg hoogtemeters wellicht ook interessant voor jou. Of een keer met je team aan tafel gaan en stilstaan bij performance? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

coaching
& training ® .Meet

Lanz Organisatie & Advies BV
Van Pallandtstraat 45
NL • 6814 GN Arnhem

+31 (0)6 2096 3032
alex@lanz.org
lanz.org
KvK Arnhem: 50588664
BTW: NL 8228 22623 B01

Proclaimer
LANZ is responsible for the content of this website and does its utmost to display all information correctly and completely. Is something not correct or is something not working properly? Then let me know and send me an email. I would like to search together for a good solution.

Arrow