Tijd maken.

Druk, of onder druk? Een korte vertraging kan helpen. Even afstand nemen. Ontspannen, andere gezichtspunten verkennen en eigen kaders herzien. Tijd maken voor elkaar en nieuwe inzichten. Om daarna weer te kunnen fietsen met losse handen.

Twee momenten per jaar zijn vaak voldoende om in beweging te blijven. Ik ben graag uw gastheer en ‘meewerkend voorman’.

Tijd winnen.

De meeste mensen ervaren pas druk als er dingen niet gaan zoals zij graag willen. Ze willen hun situatie – die vaak over langere tijd is ontstaan – dan liefst direct veranderen.

In de workshop onderzoeken we het gezamenlijke krachtenveld van uw team en houden we patronen tegen het licht. Ik spiegel, scherp aan en vraag door. U verzamelt inzichten en stemt af, waar en wat bijgeschaafd moet worden.

Change on the go®  in de praktijk

Aanleiding Een onderneming in de zorg kampt met een te hoog ziekteverzuim. Een reeks aan maatregelen en trainingen met als doel vitaliteit onder de medewerkers te verhogen heeft niet het gewenste effect op geleverd.

Aanpak LANZ past de Design Thinking methode toe en nodigt een representatieve doorsnee van de organisatie uit met o.a. mensen die op dit moment in het ziekteverzuim zitten. Tijdens de workshop worden de behoeften en belemmeringen van de medewerkers in kaart gebracht en geclusterd. Hierop volgend werken de deelnemers concrete

maatregelen uit en presenteren deze in een vervolgbijeenkomst aan het management.

Resultaat Inzicht dat, aan de ene kant, afdelingen elkaar meer moeten betrekken en, aan de andere kant, meer regie bij de medewerker mag komen te liggen. Tevens procesverbetering gedaan voor het opvangen en kanaliseren van signalen bij afnemende vitaliteit.

Netto tijdsbesteding klant  1 workshops met aansluitende presentatie aan het management. Vervolgens uitwerking van concrete acties onder supervisie van LANZ.

In beweging blijven

Vaak zijn het kleine aanpassingen die een groot verschil maken en die snel de druk van de ketel halen. Zodat er weer tijd is voor waar het echt over gaat.

Graag onderhoud ik de samenwerking binnen uw (management) team. Neem contact op via het onderstaande formulier of bel mij.

Contact opnemen

  change
  on the go ® .Afspreken

  Lanz Organisatie & Advies BV
  Van Pallandtstraat 45
  NL • 6814 GN Arnhem

  +31 (0)6 2096 3032
  alex@lanz.org
  lanz.org | changeonthego.org
  KvK Arnhem: 50588664
  BTW: NL 8228 22623 B01

  Proclaimer
  LANZ is verantwoordelijk voor de content van deze website en doet zijn uiterste best om alle informatie juist en volledig weer te geven. Klopt er iets niet of functioneert er iets niet goed? Laat het dan weten en stuur me een mail. Ik zoek dan graag samen naar een goede oplossing.

  Arrow