Persoonlijk leiderschap verbeteren

Grip krijgen op doelen, kwesties, veranderingen, welzijn of relatie. Door te leren anticiperen op de factoren die ons gedrag en onze interactie met de omgeving belemmeren. Met een programma dat gebaseerd is op gedragspsychologie en performance mindset.

500.000 deelnemers uit 50 landen (waaronder, gewone mensen, topatleten, verkoop teams, CEO’s)  hebben met dit programma hun persoonlijk leiderschap een positieve impuls kunnen gegeven. Binnen zes weken. Het programma is zelfsturend (e-learning) en wordt begeleid door zes supervisies (online). U kunt het programma individueel of als groep volgen. Maandag 9 september start de volgende groep.

Neem nu de eerste stap en plan hier vrijblijvend een afspraak om te ervaren hoe dit programma u, individueel of als team, kan helpen meer grip te krijgen op doelen, kwesties, veranderingen, welzijn of relaties. Like a pro. De eerste twee weken van het programma zijn vrijblijvend. Stuur een e-mail of lees verder voor meer informatie.

Op maat ingericht

Het vertrekpunt van het programma ter bevordering van persoonlijk leiderschap is een analyse van uw negen saboteurs. In het bijgevoegde voorbeeld zijn bijvoorbeeld de Restless, de Pleaser en de Hyper-Rational dominant. Zij kunnen, samen met de zes andere saboteurs, het volgende effect hebben op uw gedrag en uw interactie met de omgeving:

Restless Voortdurend op zoek naar meer opwinding in de volgende activiteit of constante drukte.

Pleaser Acceptatie en genegenheid krijgen door anderen te helpen, te behagen, te redden of te vleien.

Hyper-Rational Gericht op de rationele verwerking van alles, inclusief relaties.

Controller Behoefte om de leiding te nemen en situaties en acties van mensen naar eigen hand te zetten.

Stickler Perfectionist en buitenproportionele behoefte aan orde en organisatie.

Hyper-Achiever Afhankelijk van constante prestaties en prestaties voor zelfrespect en zelfvalidatie.

Avoider Focussen op positieve en aangename, respectievelijk het vermijden van moeilijke en onaangename taken en conflicten.

Victim Emoties als een manier om aandacht en genegenheid te krijgen.

Hyper-Vigilant Angst voor alle gevaren en wat er mis zou kunnen gaan.

15 minuten per dag

Na de analyse helpt het gepersonaliseerde programma u bewust te worden van de invloed van de saboteurs op  uw gedrag en uw interactie met uw omgeving. En bij te sturen waar nodig, om (weer) grip te krijgen op  doelen, kwesties, verandering, welzijn of relatie. Dit vergt slechts zes weken lang de volgende inzet van u:

Dagelijkse oefening
15 minuten per dag app-oefeningen om uw vermogen te versterken op de dingen te focussen die er echt toe doen. Deze oefeningen zijn hapklaar zodat ze in het drukke schema passen en op maat ingericht ob basis van de zelf-sabotage.

Wekelijkse focus
Wekelijkse video van een uur voor ervaringsgerichte verkenning van de focus van de week, en inspiratie om gedurende de week te oefenen en voordelen eigen te maken.

Wekelijkse supervisie
Wekelijkse online supervisies van elk een uur, georganiseerd en gefaciliteerd door LANZ voor het vestigen van nieuwe gewoonten.

Meetbare vooruitgang
Motivatie door directe feedback van de app over uw mentale buffer om dagelijks te kunnen performen en ontwikkeling van uw mentale fitness.

 

 

Na het leggen van de basis is er de mogelijkheid om vrij gebruik te maken van de programma voor het verkennen van andere groeigebieden op zowel persoonlijk als ook zakelijk vlak.

change-on-the-go-team
Om de wereld te bewegen,
moeten we eerst onszelf bewegen.

- Socrates -

Sterker samen

Het zelfsturende programma – virtueel onderdeel van het leiderschapstraining van LANZ – werkt. Soms is er echter meer nodig dan een individuele inspanning, of dringt de tijd.

Een 3-daagse in de Alpen of Coaching kan dan een optie zijn. Of een onderwerp beetpakken met uw teamafdeling, divisie, organisatie. Het levert altijd snel resultaat op, zoals bijvoorbeeld deze casussen laten zijn bij tegenvallende performance, lage leverbetrouwbaarheid of een te hoog ziekteverzuim.

Neem nu de eerste stap en plan hier vrijblijvend uw eerste sessie om in kaart te brengen welk programma het best bij u en uw vraag aansluit, of neem contact op via het onderstaande formulier.

 

Contact opnemen

  personal leadership

  coaching
  & training ® .Meet

  Lanz Organisatie & Advies BV
  Van Pallandtstraat 45
  NL • 6814 GN Arnhem

  +31 (0)6 2096 3032
  alex@lanz.org
  lanz.org
  KvK Arnhem: 50588664
  BTW: NL 8228 22623 B01

  Proclaimer
  LANZ is responsible for the content of this website and does its utmost to display all information correctly and completely. Is something not correct or is something not working properly? Then let me know and send me an email. I would like to search together for a good solution.

  Arrow