Tijd maken.

Prestatie, samenwerking of welzijn onder druk? Of benieuwd hoe het anders of beter kan?

Samen afstand nemen helpt. Ontspannen, andere gezichtspunten verkennen en eigen kaders herzien. Tijd nemen voor  elkaar en nieuwe inzichten. Om daarna te kunnen fietsen met losse handen.

Als LANZ ga ik graag met uw (management) team aan de slag. Ik maak daarom een uniek programma voor u, mét een agenda waarmee u samen vooruitgang boekt.

Tijd winnen.

Voorafgaand aan de teamsessie breng ik doormiddel van een kote enquête de mate van commitment en eigenaarschap met betrekking tot prestatie in kaart. En de factoren die invloed hebben op relatie en welzijn, respectievelijk vertrouwen en conflictcultuur.

Tijdens de teamsessie deelt ieder zijn/haar uitdagingen. We kauwen er gezamenlijk op en wisselen invalshoeken en verwante ervaringen uit. Na een eerste verkenning presenteer ik de resultaten van de enquête en gaan we eenieders gezichtspunten en kaders tegen het licht houden. Ik spiegel, scherp aan en vraag door welke stappen nodig zijn om het onderwerp beet te pakken. U gaat garandeert verder met nieuwe ruimte in uw hoofd en concrete stappen in het oog.

Zin om een keer met uw (management) een onderwerp beet te pakken en stappen te maken? Bel of mail mij voor een programma vol energie en nieuwe inzichten, of neem contact op via het onderstaande formulier.

Benieuwd naar andere effectieve werkvormen en praktijkvoorbeelden om met uw medewerker, leiders, team, afdeling, divisie of organisatie een beweging te creëren of vast te houden? Of een doorbraak te realiseren? 

Contact opnemen

  Teamcoaching

  coaching
  & training ® .Meet

  Lanz Organisatie & Advies BV
  Van Pallandtstraat 45
  NL • 6814 GN Arnhem

  +31 (0)6 2096 3032
  alex@lanz.org
  lanz.org
  KvK Arnhem: 50588664
  BTW: NL 8228 22623 B01

  Proclaimer
  LANZ is responsible for the content of this website and does its utmost to display all information correctly and completely. Is something not correct or is something not working properly? Then let me know and send me an email. I would like to search together for a good solution.

  Arrow