Jezelf en anderen leiden

We leven steeds meer in een wereld van data en analyse. Maar in hoeverre geeft dit ons werkelijk controle over onze keuzes en hoe we willen samenwerken?

In de Boffertjesfabriek™ gaan ze een stap verder. Iedereen gaat vooral uit van wat hem of haar beweegt en belemmert, en niet alleen van wetmatigheden. Benieuwd wat het oplevert?

Wie ben ik om te zeggen wat het moet opleveren. Onderzoek het zelf. 55 levensverhalen wachten op jou en jouw antwoorden. 

“Ik heb persoonlijk best een aantal managementboeken gelezen, in de meeste was ik helaas snel afgehaakt, kostte het me moeite om in het boek te blijven zeg maar. Door de korte verhalen, niet te “zwaar” maar wel heel prikkelend, heeft het me gebracht dat ik de tijd nam om na te denken.” Leon t. H.

“Het is heel duidelijk gekoppeld aan het leven. Veel werk boeken en/of management boeken gaan over bepaald gedrag in werk. Dat concept werkt niet voor mij. Ik wil op werk niet (meer) anders zijn dan privé.” Lars P.

“Het boek heeft mij feitelijk opgeleverd dat ik in gesprek ging me mezelf, zette me aan het denken en ook in verbinding met mezelf. Dicht bij mezelf blijven is persoonlijk heel belangrijk voor mij, mijn integriteit niet willen verliezen in een dynamische tijd zoals nu is een soort van persoonlijk doel.” Tom W.

“Mooi van vormgeving (geniet ik van), verrassend en inspirerend. Want, wanneer lees je nou iets dat echt prikkelt.” Renate R.

“Het boek heeft mij als leidinggevende veel inzichten en reflectiemomenten gegeven. Vooral dat laatste.” Richard T.

De BOFfertjesfabriek is hier verkrijgbaar. Voor grotere hoeveelheid boeken a.u.b. contact opnemen via onderstaand formulier.

Benieuwd trouwens hoe het allemaal is begonnen? Luister dan naar episode 1 van de gelijknamige podcast-serie. #leiderschap #persoonlijke ontwikkeling

Liever samen onderzoeken wat jou beweegt en belemmert? Neem dan contact op via het onderstaande formulier.

 

Contact opnemen

  boffertjesfabriek logo

  coaching
  & training ® .Meet

  Lanz Organisatie & Advies BV
  Van Pallandtstraat 45
  NL • 6814 GN Arnhem

  +31 (0)6 2096 3032
  alex@lanz.org
  lanz.org
  KvK Arnhem: 50588664
  BTW: NL 8228 22623 B01

  Proclaimer
  LANZ is responsible for the content of this website and does its utmost to display all information correctly and completely. Is something not correct or is something not working properly? Then let me know and send me an email. I would like to search together for a good solution.

  Arrow