de BOFfertjesfabriek™

Het boek de Boffertjesfabriek™ bevat 55 levensverhalen met verdiepende vragen. Elk verhaal brengt u een stuk dichter bij het antwoord op de vraag hoe u in een steeds veranderende wereld meer controle kunt krijgen over uw keuzes en hoe u leven eruitziet, zoals u uit de bijgevoegde reacties mag ontlenen.

“Ik heb persoonlijk best een aantal managementboeken gelezen, in de meeste was ik helaas snel afgehaakt, kostte het me moeite om in het boek te blijven zeg maar. Door de korte verhalen, niet te “zwaar” maar wel heel prikkelend, heeft het me gebracht dat ik de tijd nam om na te denken.”

“Het is heel duidelijk gekoppeld aan het leven. Veel werk boeken en/of management boeken gaan over bepaald gedrag in werk. Dat concept werkt niet voor mij. Ik wil op werk niet (meer) anders zijn dan privé.”

“Het boek heeft mij feitelijk opgeleverd dat ik in gesprek ging me mezelf, zette me aan het denken en ook in verbinding met mezelf. Dicht bij mezelf blijven is persoonlijk heel belangrijk voor mij, mijn integriteit niet willen verliezen in een dynamische tijd zoals nu is een soort van persoonlijk doel.”

“Mooi van vormgeving (geniet ik van), verrassend en inspirerend. Want, wanneer lees je nou iets dat echt prikkelt.”

“Het boek heeft mij als leidinggevende veel inzichten en reflectiemomenten gegeven. Vooral dat laatste.”

De BOFfertjesfabriek is hier verkrijgbaar. Voor grotere hoeveelheid boeken a.u.b. contact opnemen via onderstaand formulier.

Benieuwd trouwens hoe het allemaal is begonnen? Luister dan naar episode 1 van de gelijknamige podcast-serie. #leiderschap #persoonlijke ontwikkeling

Liever samen onderzoeken wat jou beweegt en belemmert? Neem dan contact op.

 

Contact opnemen

  boffertjesfabriek logo

  coaching
  & training ® .Afspreken

  Lanz Organisatie & Advies BV
  Van Pallandtstraat 45
  NL • 6814 GN Arnhem

  +31 (0)6 2096 3032
  alex@lanz.org
  lanz.org
  KvK Arnhem: 50588664
  BTW: NL 8228 22623 B01

  Proclaimer
  LANZ is verantwoordelijk voor de content van deze website en doet zijn uiterste best om alle informatie juist en volledig weer te geven. Klopt er iets niet of functioneert er iets niet goed? Laat het dan weten en stuur me een mail. Ik zoek dan graag samen naar een goede oplossing.

  Privacybeleid
  Bij contactopname gebruikt LANZ uw gegevens slechts om uw verzoek te verwerken. Verder naar privacybeleid

  Arrow