change
on the go ®

 

de BOFfertjesfabriek™

Samen bewegen in de beweging. Hoe doe je dat? Wat voor een soort leiderschap vraagt dat van eenieder? En wat levert het op?

Het boek de Boffertjesfabriek™ helpt jou om erachter te komen. Het boek bevat 55 levensverhalen met een knipoog naar de werkende praktijk van mensen. Vertrekpunt van De Boffertjesfabriek zijn drie jongens van 11 jaar die hun eigen bedrijf beginnen. Ik zie het gebeuren en reflecteer erop: wat kunnen we leren van De Boffertjesfabriek?

Het merendeel van de verhalen eindigt met verdiepende vragen. De antwoorden staan er helaas niet bij. Want wie ben ik om te zeggen hoe dingen moeten?

Zelf onderzoeken is trouwens vele malen spannender. En het levert ook nog meer op. Denk alleen maar eens aan jouw antwoord op de vraag in hoeverre data en analyses je werkelijk controle geven over je keuzes en hoe je leven eruitziet.

De BOFfertjesfabriek is hier verkrijgbaar. Benieuwd trouwens hoe het allemaal is begonnen? Luister dan naar episode 1 van de gelijknamige podcast-serie. #leiderschap #persoonlijke ontwikkeling

Liever samen onderzoeken wat jou beweegt en belemmert? Neem dan via onderstaand formulier contact op.

 

Contact opnemen

  boffertjesfabriek logo

  change
  on the go ® .Afspreken

  Lanz Organisatie & Advies BV
  Van Pallandtstraat 45
  NL • 6814 GN Arnhem

  +31 (0)6 2096 3032
  alex@lanz.org
  lanz.org | changeonthego.org
  KvK Arnhem: 50588664
  BTW: NL 8228 22623 B01

  Proclaimer
  LANZ is verantwoordelijk voor de content van deze website en doet zijn uiterste best om alle informatie juist en volledig weer te geven. Klopt er iets niet of functioneert er iets niet goed? Laat het dan weten en stuur me een mail. Ik zoek dan graag samen naar een goede oplossing.

  Arrow