Zelf doen

De meeste mensen willen best veranderen, maar niet veranderd wórden. Begrijpen waarom verandering noodzakelijk is en uit eigen beweging aanvullende kennis, een andere houding of nieuw gedrag verwerven, is veel prettiger en effectiever. LANZ change management is erop gericht om iedereen eigenaar van zijn of haar eigen veranderproces te maken.

 

Change management in drie stappen

Veranderen is in essentie heel eenvoudig als mensen op elkaar inspelen.  Samen kijken wij naar alle factoren die het gezamenlijke krachtenveld beïnvloeden. En naar ieders mogelijkheden om te schakelen en zelf zaken te bepalen. Ogenschijnlijk kleine aanpassingen leiden vervolgens vaak snel tot grote impac

 

Change management support curve
  1. Stap 1
  2. Stap 2
  3. Stap 3

Tijd en ruimte

Voortdurend in beweging

Bewegen in de beweging gaat sneller dan remmen, stoppen, aanpassen en opnieuw snelheid maken. Change management dat  ‘on the go’ signalen voor verandering opvangt, bespreekbaar maakt en belemmeringen

opheft, vergroot de daadkracht van alle betrokkenen.

Meer weten? Neem contact op via het onderstaande formulier of bel mij.

Contact opnemen

change management change on the go

Change on the go® werkt

LANZ helpt dienstverleners, retailers, groothandel, onderwijsinstellingen, adviesbureaus, zorgorganisaties en producenten in beweging te komen.

Resultaten bekijken?

Blijven bewegen

Of het nou om coaching, scholing, opleiding of feedback gaat, of om een project, training, workshop of, meeting. Ik kijk graag samen met u hoe uw mensen in beweging blijven.

Mail of bel mij voor een kennismaking.

change
on the go ® .Afspreken

Lanz Organisatie & Advies BV
Van Pallandtstraat 45
NL • 6814 GN Arnhem

+31 (0)6 2096 3032
alex@lanz.org
lanz.org | changeonthego.org
KvK Arnhem: 50588664
BTW: NL 8228 22623 B01

Proclaimer
LANZ is verantwoordelijk voor de content van deze website en doet zijn uiterste best om alle informatie juist en volledig weer te geven. Klopt er iets niet of functioneert er iets niet goed? Laat het dan weten en stuur me een mail. Ik zoek dan graag samen naar een goede oplossing.

Arrow