Zelf doen

De meeste mensen willen best veranderen, maar niet veranderd wórden. Change on the go® is erop gericht om iedereen eigenaar van zijn of haar eigen veranderproces te maken.

Change management in drie stappen

Veranderen is in essentie heel eenvoudig als mensen op elkaar inspelen. Met change on the go® kijkt u in drie stappen naar alle factoren die het gezamenlijke krachtenveld beïnvloeden. En naar ieders mogelijkheden om te schakelen en zelf zaken te bepalen.

Change on the go® teamontwikkeling
  1. Stap 1
  2. Stap 2
  3. Stap 3

Tijd en ruimte

Voortdurend in beweging

Bewegen in de beweging gaat sneller dan remmen, stoppen, aanpassen en opnieuw snelheid maken. On the go signalen voor verandering opvangen, bespreekbaar maken en belemmeringen opheffen, vergroot de daadkracht van alle betrokkenen.

Beter performen als team?

Change on the go® werkt

LANZ werkt voor zakelijke dienstverleners, retailers, wholesalebedrijven, franchiseondernemingen, onderwijsinstellingen, adviesbureaus, zorgorganisaties, farmaceutische bedrijven en producenten.

Resultaten bekijken?

change
on the go ® .Meet

Lanz Organisatie & Advies BV
Van Pallandtstraat 45
NL • 6814 GN Arnhem

+31 (0)6 2096 3032
alex@lanz.org
lanz.org | changeonthego.org
KvK Arnhem: 50588664
BTW: NL 8228 22623 B01

Proclaimer
LANZ is verantwoordelijk voor de content van deze website en doet zijn uiterste best om alle informatie juist en volledig weer te geven. Klopt er iets niet of functioneert er iets niet goed? Laat het dan weten en stuur me een mail. Ik zoek dan graag samen naar een goede oplossing.

Arrow