In de Alpen

Grip krijgen op doelen, kwesties, veranderingen, welzijn of relatie. Door in de Alpen samen even afstand te nemen. Ontspannen, bestaande uitdagingen verkennen en eigen kaders herzien. Tijd maken voor elkaar en voor nieuwe inzichten. En met nieuwe ruimte in uw hoofd en concrete vervolgstappen in het oog terugkeren.

LANZ organiseert één keer per jaar een driedaagse wandeltocht in de Dolomieten, mét een agenda hoe u  – individueel en in teamverband – grip krijgt op doelen, kwesties, veranderingen, welzijn of relatie.
Dag 1: Exploreren
Dag 2: Innoveren
Dag 3: Activeren

Dit jaar samen met Gerard Kemkers, voormalig hoofdcoach van schaatsploeg TVM met onder andere Sven Kramer en Ireen Wüst en tegenwoordig directeur van TalentNED. Van woensdag 11 september (aankomst) tot en met zondag 15 september 2024 (vertrek).

Neem nu de eerste stap en plan hier  je afspraak om meer informatie over het programma te ontvangen, of stuur een e-mail. Scrol omlag voor meer informatie over het programma.

Gerard Kemkers en Alex Lanz zullen uw persoonlijke gidsen zijn. Met maximaal acht deelnemers gaan wij samen de hoogte in rondom Alex’s geboortestad Brixen/Bressanone in Zuid-Tirol, Italië, oftewel Villnösser Geisler, zoals boven afgebeeld, en Rosengarten.

De eerste twee nachten en de laatste nacht slaapt u in unieke appartementen in historische gebouwen met eigen kamer. Na de acclimatisatie gaat u de derde nacht op 2.440 m hoogte slapen in het hart van de Dolomieten. Waar u ook komt, u zult goed verzorgde lunches op hoogte en memorabele diners op typische locaties ontvangen.

Samen exploreren, innoveren, activeren

Nieuwe inzichten helpen om in beweging te komen. Grappig genoeg is vertragen vaak een effectief middel om goed op stoom te komen. Wie zichzelf de tijd en ruimte gunt om plezier te maken en te ontspannen, staat al snel weer open voor nieuwe ideeën en ingevingen. Nieuwsgierigheid en levensgenot zijn in mijn wereld op allerlei manieren verbonden.

Elke dag reiken Gerard en Alex u onderwerpen aan met als doel u naar uw eigen toppen te begeleiden, beginnend bij uw uitdagingen van het moment en een analyse van uw bevorderende en belemmerende patronen om grip te krijgen op doelen, kwesties, verandering, welzijn of relatie. Hierbij aansluitend delen wij eigen ervaringen en reiken u concrete handvatten en invalshoeken aan hoe u belemmerende patronen kunt doorbreken. En wat ervoor nodig is om naar een nieuwe, gewenste situatie toe te bewegen. Tijdens de maaltijden kauwen wij er gezamenlijk op en we wisselen invalshoeken en verwante ervaringen uit. Wij  scherpen – als doorvragende gastheren – ieders bijdrage aan.

Tijd maken. Tijd winnen.

Schikt de datum niet? Het zelfsturende progamma kan een alternatief zijn om te exploreren, innoveren en activeren. Of dringt de tijd? Samen een onderwerp beetpakken met uw team, afdeling, divisie of organisatie levert altijd snel resultaat op, zoals bijvoorbeeld deze casussen laten zijn bij tegenvallende performance, lage leverbetrouwbaarheid of een te hoog ziekteverzuim.

Neem contact op via het onderstaande formulier om te ervaren of LANZ u kan helpen bij uw vraag.

Contact opnemen

  coaching
  & training ® .Meet

  Lanz Organisatie & Advies BV
  Van Pallandtstraat 45
  NL • 6814 GN Arnhem

  +31 (0)6 2096 3032
  alex@lanz.org
  lanz.org
  KvK Arnhem: 50588664
  BTW: NL 8228 22623 B01

  Proclaimer
  LANZ is responsible for the content of this website and does its utmost to display all information correctly and completely. Is something not correct or is something not working properly? Then let me know and send me an email. I would like to search together for a good solution.

  Arrow