Onbevangen

Voor zeer omvangrijke trajecten of complexe multi-actor vraagstukken stel ik op maat een team samen van trainers en organisatieadviseurs uit mijn network die passen bij uw organisatie. In het wereldwijd opererende Umbrex network zitten bijvoorbeeld meer dan 3.000 onafhankelijke professionals die vanuit een vrije geest opereren.

Mijn ervaring is dat onbevangen en sensitief kunnen werken met mensen in verandering tot de beste resultaten leidt: niet alleen snel, maar ook blijvend. Logisch eigenlijk. Hoe meer ‘vrije geesten’, hoe groter de ruimte voor iedereen om zich te focussen op de dingen waar het echt om gaat.

LANZ team

Change on the go® werkt

Het speciaal voor u samengestelde team helpt uw mensen bij het doorbreken van een ongewenste of onplezierige status quo. Vaak zijn het kleine dingen die van groot belang zijn. De kunst is ze op te sporen en samen met alle betrokkenen een nieuw perspectief, aanpak, systeem, process of manier van organiseren te vinden. Relatief kleine aanpassingen kunnen dan snel voor verbetering zorgen, zoals deze casussen laten zijn bij bijvoorbeeld tegenvallende performance, lage leverbetrouwbaarheid of een te hoog ziekteverzuim. En eenmaal weer in beweging gaat het vaak vanzelf. LANZ noemt dit change on the go®.

Contact opnemen

  coaching
  & training ® .Meet

  Lanz Organisatie & Advies BV
  Van Pallandtstraat 45
  NL • 6814 GN Arnhem

  +31 (0)6 2096 3032
  alex@lanz.org
  lanz.org
  KvK Arnhem: 50588664
  BTW: NL 8228 22623 B01

  Proclaimer
  LANZ is responsible for the content of this website and does its utmost to display all information correctly and completely. Is something not correct or is something not working properly? Then let me know and send me an email. I would like to search together for a good solution.

  Arrow