change
on the go ®

Onbevangen

Voor zeer omvangrijke trajecten of complexe multi-actor vraagstukken stel ik op maat een team samen van trainers en organisatieadviseurs die passen bij uw organisatie. In een LANZ-team zitten uitsluitend professionals die vanuit een vrije geest opereren. Mijn ervaring is dat

onbevangen en sensitief kunnen werken met mensen in verandering tot de beste resultaten leidt: niet alleen snel, maar ook blijvend. Logisch eigenlijk. Hoe meer ‘vrije geesten’, hoe groter de ruimte voor iedereen om zich te focussen op de dingen waar het echt om gaat.

Change on the go® werkt

Een LANZ-team kan zowel leidinggevenden, als medewerkers, als combinaties daarvan begeleiden bij het doorbreken van een ongewenste of onplezierige status quo. Vaak zijn het kleine dingen die van groot belang zijn. De kunst is ze op

te sporen en alle betrokkenen zelf een nieuw perspectief te laten vinden. Relatief kleine aanpassingen kunnen dan snel voor verbetering zorgen. En eenmaal weer in beweging gaat het vaak vanzelf. LANZ noemt dit change on the go®.

Contact opnemen

  change
  on the go ® .Afspreken

  Lanz Organisatie & Advies BV
  Van Pallandtstraat 45
  NL • 6814 GN Arnhem

  +31 (0)6 2096 3032
  alex@lanz.org
  lanz.org | changeonthego.org
  KvK Arnhem: 50588664
  BTW: NL 8228 22623 B01

  Proclaimer
  LANZ is verantwoordelijk voor de content van deze website en doet zijn uiterste best om alle informatie juist en volledig weer te geven. Klopt er iets niet of functioneert er iets niet goed? Laat het dan weten en stuur me een mail. Ik zoek dan graag samen naar een goede oplossing.

  Arrow