Verandering faciliteren

Hoe creëert u draagvlak? Hoe overwint u weerstand? Hoe realiseert u een doorbraak? Hoe blijft u in contact  in een digitaal tijdperk? Of nog beter, hoe zorgt u dat medewerkers zelf initiatief nemen? Ad hoc op situaties kunnen inspelen zonder het doel uit het oog te verliezen.

Dit is de grote kunst bij het begeleiden van mensen in verandering. Een leider die de principes van business coaching en mediation combineert, kan deze processen vaak effectief begeleiden.

Gecertificeerde opleiding

Change on the go® leiderschap is een gecertificeerde opleiding volgens de normen van de BMWA® (Duitse beroepsvereniging voor zakelijke mediation: Bundesverband Mediation in Wirtschaft und Arbeitswelt). De studielast bedraagt driehonderd uur en levert tien ECTS-punten op (European Credit Transfer and Accumulation System).

De opleiding bestaat uit negen modules. Tussentijdse intervisies en het werken met een door uzelf ingebrachte case zorgen dat u uw kennis meteen in praktijk brengt. Incompany trainingen kunnen op maat worden ingericht, in lijn met learning & development-doelen van uw organisatie.

On the go

Iets voor u?

De change on the go® leiderschap opleiding is bedoeld voor professionals die hoge eisen stellen aan hun leiderschapskwaliteiten, maar met traditionele benaderingen in een volatiele wereld tegen hun grenzen aanlopen. Bijvoorbeeld leidinggevenden en procesadviseurs

die op zoek zijn naar een verbreding en verdieping van hun change managementvaardigheden en hun effectiviteit willen vergroten. Trainees die de opleiding succesvol afronden, kunnen zich met behulp van een aanvullende procedure ook certificeren als BMWA® business-coach-en-mediator.

 

Inhoud opleiding

De kernprincipes van zakelijke bemiddeling (business mediation) zijn de rode draad in collectief leiderschapg. Daarnaast maakt u kennis met en leert u het instrumentarium toe te passen dat hoort bij verandermanagement, gedragspsychologie & systeemtheorie, business modelling, design thinking en teamperformance. U werkt op al deze gebieden aan uw competenties en oefent deze in verschillende contexten. Aan het eind van de opleiding bent

u in staat individuen en groepen flexibel, standvastig en effectief te coachen en, waar nodig, te bemiddelen.

De eerstvolgende opleiding start in oktober 2020. De locatie is Triple Z in Essen. Download de brochure met inhoud modules, data en investering.

Aanmelden? Naar overzicht team, leiderschapstrainginen en aanmeldingsformulier.

 

 

Service to others leads to greatness.

- Jim Rohn -

Change on the go® werkt

LANZ traint leidinggevenden en medewerkers van zakelijke dienstverleners, retailers, wholesalebedrijven, franchiseondernemingen, onderwijsinstellingen, adviesbureaus, bouw, zorgorganisaties, farmaceutische bedrijven en producenten.

 

 

Ondersteuning

Of het nou om coaching, scholing, opleiding of feedback gaat, of om een project, training, workshop, discussie, meeting of een wandeling. Ik zoek graag samen met u de beste invulling. Mail of bel mij voor een kennismaking.

change
on the go ® .Afspreken

Lanz Organisatie & Advies BV
Van Pallandtstraat 45
NL • 6814 GN Arnhem

+31 (0)6 2096 3032
alex@lanz.org
lanz.org | changeonthego.org
KvK Arnhem: 50588664
BTW: NL 8228 22623 B01

Proclaimer
LANZ is verantwoordelijk voor de content van deze website en doet zijn uiterste best om alle informatie juist en volledig weer te geven. Klopt er iets niet of functioneert er iets niet goed? Laat het dan weten en stuur me een mail. Ik zoek dan graag samen naar een goede oplossing.

Arrow