Samen in beweging

Uiteenlopende realiteiten met elkaar verbinden. Dit is een groeiende ‘kunst’ bij het begeleiden van mensen in voortdurende verandering. Als LANZ trainen wij uw leidinggevenden hierin, aangevuld

met onze ervaring en eigen opvatting over de essentie van leiding geven: mensen helpen gehoord en begrepen te worden door onderwerpen aan te snijden die de kern raken.

Programma

Change on the go® leiderschap is een speciale selectie van onderdelen van de gecertificeerde opleiding tot business coach & mediator, volgens ons het repertoire van een leider anno nu. Het programma bestaat uit drie modules waarin u verkent, leert en oefent met:

1. Hoe blijf ik in beweging? (1,5 dagen)
Managers zijn en blijven de spil van een onderneming. In de eerste module onderzoeken we samen hoe ze draaien, in welke situaties ze kunnen verdraaien of te strak aandraaien. Daartoe houden wij persoonlijke leiderschapsstrategieën tegen het licht en spiegelen wij ze kritisch. Dialogen met externe gesprekspartners bieden diepgaande inzichten

en bevorderen het  proces van het ijken van het persoonlijke leiderschap kompas.

2. Hoe houd ik mijn team in beweging? (2 dagen)
Een team zonder leider is nog steeds een team. Maar wat is een leider zonder een team? Een kritische blik op leiderschap in het team – wanneer, waar en hoe in te grijpen – staat centraal in deze module. De deelnemers zullen worden gesensibiliseerd voor hun rol in het krachtenveld en experimenteren met beproefde interventies om samen in beweging te komen en te blijven. De module eindigt met een dialoog met een deskundige over “Leidinggeven in en door moeilijke tijden”.

 

On the go

3. Hoe zorg ik dat mijn organisatie altijd een stap voor blijft? (2 dagen)
Relingen creëren die richting geven en ruimte bieden voor exploratie. Daartoe analyseren de leidinggevenden de gemeenschappelijke bedrijfscultuur ter plaatse, stellen drijvende en de remmende krachten vast en lossen eventuele tegenstellingen op in een gestructureerde dialoog. Gesterkt door de ervaring van de open interactie, sluiten de leiders af door de strategische doelstellingen

 

op elkaar af te stemmen en hoe zij elkaar kunnen kunnen steunen bij het bereiken daarvan.

Het leiderschapsprogramma kan worden afgestemd op de leer- en ontwikkelingsdoelstellingen van uw organisatie. Om de mogelijkheden, maar ook beperkingen van leiderschap in het digitale tijdperk te ervaren, vindt de tweede module virtueel plaats. Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel mij.

Nu informeren

  change
  on the go ® .Afspreken

  Lanz Organisatie & Advies BV
  Van Pallandtstraat 45
  NL • 6814 GN Arnhem

  +31 (0)6 2096 3032
  alex@lanz.org
  lanz.org | changeonthego.org
  KvK Arnhem: 50588664
  BTW: NL 8228 22623 B01

  Proclaimer
  LANZ is verantwoordelijk voor de content van deze website en doet zijn uiterste best om alle informatie juist en volledig weer te geven. Klopt er iets niet of functioneert er iets niet goed? Laat het dan weten en stuur me een mail. Ik zoek dan graag samen naar een goede oplossing.

  Arrow