Reintegratie doe je samen

integration

Vervolg op een change on the go® casus

‘Hallo Alex, wanneer ben je binnenkort weer op de zaak ?’ Deze e-mail ontving ik onlangs van de medewerker die ik begeleidde bij de integratie. Ik hield mijn hart vast.

Gisteren kwam ik de persoon spontaan tegen op de zaak. Hij had zich willen bedanken voor de begeleiding bij de integratie. Begin januari hervatte hij voorzichtig zijn werkzaamheden na drie maanden ziekteverzuim. Vanaf deze week draait hij weer volledig mee.

In de gezamenlijke terugblik was de betrekking van de rest van het team bij de integratie belangrijk, en de bereidheid om er samen werk van te maken, om er niet voor weg te lopen, om het samen op te lossen, waardoor iedereen weer verder kan.

Samen veranderen – bewegen, aanpassen, loslaten en ontwikkelen – betekent samen groeien.

Benieuwd wat er vooraf ging? Lees de casus.

coaching
& training ® .Meet

Lanz Organisatie & Advies BV
Van Pallandtstraat 45
NL • 6814 GN Arnhem

+31 (0)6 2096 3032
alex@lanz.org
lanz.org
KvK Arnhem: 50588664
BTW: NL 8228 22623 B01

Proclaimer
LANZ is responsible for the content of this website and does its utmost to display all information correctly and completely. Is something not correct or is something not working properly? Then let me know and send me an email. I would like to search together for a good solution.

Arrow