Mensen bewegen

Naar elkaar toe kunnen bewegen zonder van uw ankers te raken, is een groeiende ‘kunst’ in onze steeds snellere wereld. En niet altijd gemakkelijk.

Als LANZ organiseer ik communicatie en samenwekring tussen mensen in organisaties om samen tot breed gedragen oplossingen te komen. Snel en concreet, aangevuld met mijn ervaring en eigen visie op de essentie van veranderen: mensen helpen gehoord en begrepen te worden door onderwerpen aan te snijden die de kern raken. Ik ga altijd uit van wat mensen beweegt en belemmert, en wat ze belangrijk vinden. Harde en zachte factoren. Grote en kleine dingen.

Wat het oplevert? Het stelt u en uw team in staat om met vertrouwen beslissingen te nemen en kalm en positief te blijven in een onzekere tijden.

Leiderschap training
Samen veranderen –
bewegen, aanpassen,
loslaten, ontwikkelen –
betekent samen steeds
een nieuw evenwicht vinden.

Achtergrond

Ik ben geboren in Brixen, Zuid-Tirol, Italië, getrouwd, heb drie kinderen en woon in Arnhem.

Ik heb econometrie gestudeerd aan de Universiteit van Bologna (Italië) en heb daarna bij PwC in Duitsland ondernemingen begeleid bij het optimaliseren van hun processen en het reduceren van risico’s. In mijn volgende functie was ik verantwoordelijk voor de interne organisatie van The Explorer Compagnie, een in Nederland gevestigde, internationaal gerichte handelsorganisatie. Hier was ik ook actief betrokken bij business development projecten. In 2007 heb ik LANZ | Change on the go® opgericht. Hiermee ben ik vooral in Nederland en Duitsland actief.

Ik heb postuniversitaire studies gedaan op het gebied van conflictmanagement, change management en systemdesign. Ik een gecertificeerde business coach & mediator en spreek Duits, Nederlands, Italiaans en Engels.

.LANZ-Fit2030
‘Licht reizen’ helpt bij verandering.
Structuren die niet langer houvast geven
maar belemmeren, zijn onnodig zwaar.
Ruimte en zin om te veranderen
geven nieuwe zekerheid.

Werkwijze

Bij alles wat ik doe, ben ik erop gericht mijn begeleiding zo ‘licht’ mogelijk te maken, en de betrokkenen zo snel mogelijk eigenaarschap laten heroveren of vergroten.

Gedurende de interactie kijk ik samen met u naar alle factoren die het krachtenveld beïnvloeden. Vaak zijn het kleine dingen die van groot belang zijn. Relatief kleine aanpassingen kunnen zich daardoor al snel vertalen naar resultaat voor mens en organisatie.

Voor zeer omvangrijke of complexe multi-actor vraagstukken stel ik een speciaal change team samen uit mijn (Umbrex) netwerk.

Kennismaken? Mail of bel mij.

PS: Benieuwd wat me allemaal bezig houd? Neem dan een kijkje bij de blogs, met zowel inhoudelijke bijdragen als ook levensverhalen met een knipoog naar de werkende praktijk.

 

change
on the go ® .Afspreken

Lanz Organisatie & Advies BV
Van Pallandtstraat 45
NL • 6814 GN Arnhem

+31 (0)6 2096 3032
alex@lanz.org
lanz.org | changeonthego.org
KvK Arnhem: 50588664
BTW: NL 8228 22623 B01

Proclaimer
LANZ is verantwoordelijk voor de content van deze website en doet zijn uiterste best om alle informatie juist en volledig weer te geven. Klopt er iets niet of functioneert er iets niet goed? Laat het dan weten en stuur me een mail. Ik zoek dan graag samen naar een goede oplossing.

Privacybeleid
Bij contactopname gebruikt LANZ uw gegevens slechts om uw verzoek te verwerken. Verder naar privacybeleid

Arrow