In beweging

Samen bewegen is een groeiende ‘kunst’ in onze steeds snellere wereld. En niet altijd gemakkelijk.

Als LANZ help ik mensen in organisaties hiermee. Snel en concreet, aangevuld met mijn ervaring en eigen visie op de essentie van samenwerken: leren inspelen op wat mensen beweegt en belemmert, en wat ze belangrijk vinden. Harde en zachte factoren. Grote en kleine dingen.

Wat het oplevert? Mensen in organisaties die samen impact maken op performance, relatie én welzijn.

Leiderschap training
Samen veranderen –
bewegen, aanpassen,
loslaten, ontwikkelen –
betekent samen steeds
een nieuw evenwicht vinden.

Achtergrond

Ik ben geboren in Brixen, Zuid-Tirol, Italië, getrouwd, heb drie kinderen en woon in Arnhem.

Ik heb econometrie gestudeerd aan de Universiteit van Bologna (Italië) en heb daarna bij PwC in Duitsland ondernemingen begeleid bij het optimaliseren van hun processen en het reduceren van risico’s. In mijn volgende functie was ik verantwoordelijk voor de interne organisatie van The Explorer Compagnie, een in Nederland gevestigde, internationaal gerichte handelsorganisatie. Hier was ik ook actief betrokken bij business development projecten. In 2007 heb ik LANZ | Change on the go® opgericht. Hiermee ben ik vooral in Nederland en Duitsland actief.

Ik heb postuniversitaire studies gedaan op het gebied van conflictmanagement, change management en systemdesign. Ik een gecertificeerde business coach & mediator en spreek Duits, Nederlands, Italiaans en Engels.

.LANZ-Fit2030
‘Licht reizen’ helpt bij verandering.
Structuren die niet langer houvast geven
maar belemmeren, zijn onnodig zwaar.
Ruimte en zin om te veranderen
geven nieuwe zekerheid.

Werkwijze

Bij alles wat ik doe, ben ik erop gericht mijn begeleiding zo ‘licht’ mogelijk te maken, en de betrokkenen zo snel mogelijk eigenaarschap laten heroveren of vergroten.

Gedurende de interactie kijk ik samen met u naar alle factoren die het krachtenveld beïnvloeden. Vaak zijn het kleine dingen die van groot belang zijn. Relatief kleine aanpassingen kunnen zich daardoor al snel vertalen naar resultaat voor mens en organisatie.

Voor zeer omvangrijke of complexe multi-actor vraagstukken stel ik een speciaal change team samen uit mijn (Umbrex) netwerk.

Kennismaken? Plan dan hier direct een afspraak, of neem contact op via mail of telefoon.

PS: Benieuwd wat me allemaal bezig houd? Neem dan een kijkje bij de blogs, met zowel inhoudelijke bijdragen als ook levensverhalen met een knipoog naar de werkende praktijk.

 

coaching
& training ® .Meet

Lanz Organisatie & Advies BV
Van Pallandtstraat 45
NL • 6814 GN Arnhem

+31 (0)6 2096 3032
alex@lanz.org
lanz.org
KvK Arnhem: 50588664
BTW: NL 8228 22623 B01

Proclaimer
LANZ is responsible for the content of this website and does its utmost to display all information correctly and completely. Is something not correct or is something not working properly? Then let me know and send me an email. I would like to search together for a good solution.

Arrow