Alex Lanz is

  • in 1975 geboren in Brixen, Südtirol, Italië
  • brengt mensen individueel of in teamverband in beweging
  • getrouwd, heeft drie kinderen en woont in Arnhem

Achtergrond
Ik heb econometrie gestudeerd aan de Universiteit van Bologna (Italië). Na mijn studie ben ik gaan werken bij PwC in Duitsland waar ik ondernemingen begeleidde bij het inzichtelijk maken en optimaliseren van hun processen. Vóór LANZ was ik verantwoordelijk voor de interne organisatie van The Explorer Compagnie, een in Nederland gevestigde, internationaal gerichte handelsorganisatie en was ik actief betrokken bij business development projecten. In 2007 heb ik LANZ opgericht van waaruit ik in meerdere Europese landen actief ben.

Specialisatie
Ik heb postuniversitaire studies gedaan op het gebied van conflictmanagement, change management en systemdesign. Ook ben ik een gecertificeerde business mediator en ben ik verantwoordelijk voor een gecertificeerde opleiding tot Business Coach en Mediator. Ik spreek Duits, Nederlands, Italiaans en Engels. –>

 

Mensen bewegen
Kunnen bewegen zonder van je ankers te raken, is een groeiende ‘kunst’ in onze steeds sneller veranderende wereld. En niet altijd gemakkelijk. Als LANZ help ik mensen effectief om te gaan met veranderingen, conflicten en hun performance. Snel en concreet, aangevuld met mijn ervaring en eigen visie op de essentie van veranderen: mensen helpen gehoord en begrepen te worden door onderwerpen aan te snijden die de kern raken. Ik ga altijd uit van wat mensen beweegt en belemmert, en wat ze belangrijk vinden. Harde en zachte factoren. Grote en kleine dingen.

Teamwork
Voor zeer omvangrijke of complexe multi-actor vraagstukken stel ik een speciaal change team samen uit mijn Umbrex netwerk.

De volgende bijdrage zou u interessant kunnen vinden: Aanpassen brengt je dichter bij jezelf. Liever persoonlijk van gedachten wisselen? Mail of bel mij.

change
on the go ® .Afspreken

Lanz Organisatie & Advies BV
Van Pallandtstraat 45
NL • 6814 GN Arnhem

+31 (0)6 2096 3032
alex@lanz.org
lanz.org | changeonthego.org
KvK Arnhem: 50588664
BTW: NL 8228 22623 B01

Proclaimer
LANZ is verantwoordelijk voor de content van deze website en doet zijn uiterste best om alle informatie juist en volledig weer te geven. Klopt er iets niet of functioneert er iets niet goed? Laat het dan weten en stuur me een mail. Ik zoek dan graag samen naar een goede oplossing.

Privacybeleid
Bij contactopname gebruikt LANZ uw gegevens slechts om uw verzoek te verwerken. Verder naar privacybeleid

Arrow