Tijd maken.

Prestatie, samenwerking of welzijn onder druk? Of benieuwd hoe het anders of beter kan?

Samen afstand nemen helpt. Ontspannen, andere gezichtspunten verkennen en eigen kaders herzien. Tijd nemen voor elkaar en nieuwe inzichten. Om daarna met z’n allen te kunnen fietsen met losse handen.

Als LANZ nodig ik nodig u graag uit het brood te breken met uw teamleden tijdens een goed verzorgde teamlunch. Ik organiseer: gerechten die ik associeer met het onderwerp dat u wilt beetpakken, gemaakt van het beste dat onder de omstandigheden van het seizoen is ontstaan. Ik faciliteer: het gesprek aan tafel, zodat u met z’n allen zaken bepaalt en kunt schakelen.

Tijd winnen.

Voorafgaand aan de teamsessie breng ik doormiddel van een kote enquête de mate van commitment en eigenaarschap met betrekking tot prestatie in kaart. En de factoren die invloed hebben op relatie en welzijn, respectievelijk vertrouwen en conflictcultuur.

Tijdens de maaltijd deelt ieder zijn/haar uitdagingen. We kauwen er gezamenlijk op en we wisselen invalshoeken en verwante ervaringen uit. Na de maaltijd presenteer ik de resultaten van de enquête en gaan we eenieders ingrediënten en recepten tegen het licht houden. Ter hoogte van de afsluitende borrel scherp ik – als doorvragende gastheer – aan welke stappen en aanpassingen broodnodig zijn om het onderwerp beet te pakken. U gaat gegarandeerd van tafel met nieuwe ruimte in uw hoofd en concrete stappen in het oog. Dit geven we in een vervolgstap samen voeding. Letterlijk 🙂

Zin om een keer met uw (management) team het brood te breken en stappen te maken? Bel of mail mij voor een programma boordevol energie en nieuwe inzichten, of neem contact op via het onderstaande formulier.

Benieuwd naar andere effectieve werkvormen om met uw medewerker, leiders, team, afdeling, divisie of organisatie een beweging te creëren of vast te houden? Of een doorbraak te realiseren? 

Food for thoughts

Even afstand nemen helpt. Andere gerechten verkennen en eigen recepten herzien. Tijd maken voor elkaar en de ingrediënten die er toe doen. Om daarna met een licht en voldaan gevoel van tafel te gaan.

Bijgaand alvast een aantal recepten voor uw team. Meer Food for thoughts vindt u hier.  Samen recepten en ingrediënten virtueel verkennen? Bekijk hier de appetizers en hap toe!

Contact opnemen

  Teambuilding

  coaching
  & training ® .Meet

  Lanz Organisatie & Advies BV
  Van Pallandtstraat 45
  NL • 6814 GN Arnhem

  +31 (0)6 2096 3032
  alex@lanz.org
  lanz.org
  KvK Arnhem: 50588664
  BTW: NL 8228 22623 B01

  Proclaimer
  LANZ is responsible for the content of this website and does its utmost to display all information correctly and completely. Is something not correct or is something not working properly? Then let me know and send me an email. I would like to search together for a good solution.

  Arrow